#kekasihhati

sting-kepadamu kekasih hati video

Kerinduanku..
Kugoreskan kata2 rindu dan doa di kertas putih untuk mengenang 3 tahun lelapnya tidurmu ..ku tatapi gambar2 kebersamaan denganmu..
Goresan pena dan gambar2 yg ingin selalu abadi tersimpan di hati..dimana para malaikat mengepakkan sayap putihnya,membawa terbang goresan pena dan gambar2 ini ke hadapan Illahi, menengadah dan berdoa agar rindu ini bermuara di surga NYA.😪😪❤️💕
#19012016 #ruangrindu #kekasihhati #dimensiwaktu #keabadian #indahnyakebersamaan #edisijadul2 #fotokenangan1996/1998
Kegaduhan hati yang kian membeku, 😄😄😄😄 .
📝 : @_mas.will
📷 : @streetmobs
.
#bbd_crew #barisanbanyakdosa
#hujanrindu #payungrindu12
#kekasihhati #lfl
#rinduyangmembusuk
#hujansore
#hujan☔
Seseorang yang akan mendampingi hidupku kelak.. Semoga ditahun ini akan jadi indah dibulan 6 resepsi pemberkatian aku dan dia. Ketulusan yang tak terbatas.. Kesetiaan tiada hentinya dan menerima pendapat positif,teristimewa dan ternyata dia beda sangatlah cocok untukku. Hidung mancungku yang baik..
Indah Pada Waktunya. Amin. :) :) .
.
#repost #mylove #pariban #latepost #cintasuci #janjisuci #hasian #cintaterakhir #postinganhits #calonsuami #kekasihhati #pilihanterbaik #pilihanku #2019menikah
.
.
HOMEOPATI USTAZ TIDO

Diformulasikan dari bahan utama ialah glukosa + Susu kambing/Susu lembu.

Bahan² makanan homeopati sangat bagus membantu meningkatkan minda.
.
✅Masih belum terlambat untuk bantu anak² anda
.
👉tingkatkan fokus,daya fikir dan ingatan
👉tidak mengantuk dan letih
👉mudah bangun pagi
👉kekal sihat dan cergas

Mudah mudahan dgn ikhtiar ibubapa yg prihatin membekalkan anak² dengan Produk Minda Viral HOMEOPATI USTAZ TIDO dari sekarang, inshaAllah akan membuahkan hasil, selebihnya, kita berdoa & tawakkal kepada Yang Esa.
.
❤ Tak usah berfikir lama, RM15 jerr sebotol
.
📲 019-3620193
📲 019-3620193
.
.
#perlaking #perlashine #buahhatiku #cintahati #hargakilang #perlakinghargakilang #perlashinehargakilang #safieyilias #dsiempire #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm #maksayangkonak #ustaztido #iqbooster #homeopatiminda #homeopatimindaustaztido #energybooster #supplementminda #pelajar
.
.
Alhamdulillah.. lagi testimoni dr customer hari ini.

Mak ayah mana sanggup tengok anak *GAGAL* *EXAM*......Tapi mak ayah sedar atau tidak 3 sebab ni punca anak gagal exam.. ❌ Anak susah bangun pagi
❌ Anak mengantuk dalam kelas, cikgu ajar terlepas, tak faham
❌ Hafalan lemah.. subjek sejarah perlukan hafalan yang kuat.. gagal sejarah tak dapat slip SPM! .
Homeopatimindaustaztido dah bantu ramai pelajar berubah.. ada mak nangis sebab anaknya dah banyak perubahan selepas amalkan supplement minda ni.. dah lah murah.. berkesan pulak tu dengan izin Allah.. boleh repeat banyak kali bila dah habis.. RM15 sahaja sebotol boleh tahan 20 hari.. supplement paling murah di pasaran
.
.
Wassappp 📲📲019-3620193
.
#perlaking #perlashine #buahhatiku #cintahati #hargakilang #perlakinghargakilang #perlashinehargakilang #safieyilias #dsiempire #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm #maksayangkonak #ustaztido #iqbooster #homeopatiminda #homeopatimindaustaztido #energybooster #supplementminda #pelajar
.
.
Tak rugi kan ikhtiar? RM15 jerr sebotol
.
Pelajaran teruk. Susah nak fokus masa belajar. Dah tak minat belajar sebab markah selalu teruk. Letih dalam kelas
.
Telan je 2 biji pagi, 2 biji malam UstazTido. Insyaallah rasai perubahan
.
Wassappp 📲📲019-3620193
.
.
#perlaking #perlashine #buahhatiku #cintahati #hargakilang #perlakinghargakilang #perlashinehargakilang #safieyilias #dsiempire #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm #maksayangkonak #ustaztido #iqbooster #homeopatiminda #homeopatimindaustaztido #energybooster #supplementminda #pelajar
Terima kasih untuk semua kebahagiaan yang selalu kau hadirkan setiap saat di dalam hidupku
.
.
.
.
.
📍Ogi Waterfall, Ngada, Flores
#istriku #istrikusayang #istrikutercinta #separuhaku #belahanjiwa #sehidupsemati #cintasejati #kekasihhati #airterjun #airterjunogi #bajawa #ngada #flores #ntt #indonesia
Saya mencari agent bisnes part time/ fulltime yang nak buat kerja sambilan dirumah,100% online system. Tak perlu jumpa orang!
Potensi pendapatan pasif setiap bulan (RM1000 - RM3000) direct acc bank ON THE SPOT!!!!! berminat?
Sy akan beritahu rahsianyaa👌👌
💥 WhatsApp saya Www.wasap.my/601164898698 link berada di ig profile
#kasihkekasih
#nasyid #nasyidchannel #lagu #cinta #kekasihhati #cintasuci #tonewow #jombuatduit #accapella #lagunasyid #mencarirezeki #tambahpendapatan #jodoh
Mau buat pasangan kita bahagia,, walaupun jauh tapi terasa dekat bersama kita.... buruan..!!
😊👍👌👏🎉 BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
Bingung mau kasih hadiah spesial untuk pacar?
Mau ngasih sesuatu yang spesial dan beda dari yang lain?
Lagi mencari hadiah untuk teman yang lagi melangsungkan pernikahan?
Yok lukisan FOTO aja
😊👍👌👏🎉
BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
aku dan kamu ibarat kan sepatu...
1.bentuk nya tak persis sama, namun serasi.
2.saat berjalan tak pernah kompak,tapi tujuan nya sama.
3.bila yg satu hilang,yg lain tidak memiliki arti.
SEPATU=SEjalan-SAmpai-TUa 😊

#selamatmalam#kekasihhati#staywithme#likeforlike#followforfollowback
Sejauh mana dirimu memandangku?
Cinta itu bukan hanya memandang dari mata, tapi cinta itu 5centi....❤️
#literasi #literasicinta #literasisejenak #literasihati #literasiquote #kisahkita #kekasihhati #ruangrindu #sajakdetik #pejuangjarak #asianboy #dagelanjowo #dagelanjawa #sonyheri
Gk sempat nyiapin hadiah, sibuk ataupun jauh...!! tenang kita bisa bantu
😊👍👌👏🎉 BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
إِنَّ اللَّهَ وَمَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ ۚ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا
😌❤
.
#sholawat #sholawatnabi #habibumarbinhafidz #kekasihhati
.
.
TERPEGUN KEJAP TENGOK TESTIMONI WD NI😱.
.
Seronok melihat orang cantik cantik ni kan?
Sering kita tertanya, apa dia pakai? Apa dia makan? .
Sekarang ni, rata rata ramai yang menarik de bomb tu hanya mengamalkan calitan WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE. Alhamdulillah, ramai dah percaya akan keberkesanan WD ni. Kalo dulu ramai yang pandang sepi, sekarang meluru luru datang mencari. .
Cam kakak cantik ni, kedutan makin berkurang, wajah makin cerah dan tak sangka perut makin mengecil. Baru 2 bulan kot calit WD. Uollss nak cenggini? .
Whatsapp 📲📲019-3620193

#womendesiree #womendesire #pujaanhatikanda#lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream
#awetmuda #nakzuriat #jeragat #tilljannah#wdec #calitcalitcantik #jerawat #happyanniversary #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama
Entah...lagi suka banget mandangin foto suami...hmmm suamiku...teman hidupku...yhaa kadang masih selalu berdebat tak berujung, masih selalu dicemburuin dan masih selalu protes ini itu yg kadang ga sesuai...maaf yha kalau aku bawel,suka protes n komplain ini itu karna kita emang beda, berkebalikan banget malahan...tapiii jauh dilubuk hati,aku sayang banget...naik turun pasti ada karna roda itu selalu berputar,tapi insyaa allah bersamamu akan selalu kuat apapun yg terjadi...💪💪💪
#myhusband #husband #suami #kekasih #kekasihhati #kekasihhalal #temanhidup #alhamdulillah #tabarakallah #pasangan #bahagia #keluarga #family #bangga #proud #sayang #cinta #happy #jalan #jajan #wisata #piknik #bawen #explorebawen #semarang #kabupaten
Ikutan yg lg kekinian deeehhh😀

Alhamdulillaah,,,,,
10 th yg begitu berarti,
tambah personil😀,
Dr diantara lelaki tampan,kini memiliki anak gadis yg sungguh melengkapi kebahagiaan klg kami,,,
#10yearschallenge #kesayangan #kekasihhati #pujaanhati
Kaulah cinta pertama dan terakhirku 😘😘..
Selalu ingat dalam hatiku dan hatimu, kata2 ak dl, ak menikah untuk sekali seumur hidupku.
#curhatsmmertua #bo2barengmertua
#40hr #alfatihah #mylovelyhubby #loveyou #kekasihhati #loveneverends #loveualways ❤❤❤
Gk sempat nyiapin hadiah, sibuk ataupun jauh...!! tenang kita bisa bantu
😊👍👌👏🎉 BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
Bingung mau kasih hadiah spesial untuk pacar?
Mau ngasih sesuatu yang spesial dan beda dari yang lain?
Lagi mencari hadiah untuk teman yang lagi melangsungkan pernikahan?
Yok lukisan FOTO aja
😊👍👌👏🎉
BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
Abadikan momem spesial mu ataw bersama pasangan mu dgn sesuatu yg beda 😊👍👌👏🎉 BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
.
.
Apa kata customer kami.
.
.
PLACENTA MASK, wajah bertambah cerah dan kesan cosmetic effect ketara selepas 4 hari Penggunaan sahaja.
.
.
❤️GLOWING, BRIGHTENING AND COSMETIC EFFECT ❤️
.
Teknik berbeza namun hasil yang sama dengan Teknik SULAM BEDAK!
.
Whatsapp📲📲 0183184010 for info

#perlaking #perlashine #buahhatiku #cintahati #wd #perlakinghargakilang #perlashinehargakilang #safieyilias #dsiempire #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm #peelofmask #ampoule #muakl #inspirasiperkahwinan #makeupartistmalaysia #muamalaysia #busybody
.
.

Alhamdulillah semua bagitau menjadi homeopati ni
.
Dulu anak suka melawab, sekarang dah dengar kata dah. Yang malas sekolah dah rajin gi sekolah
.
Semua gembira. Harga pun murah ya amattt. RM15 jerrr

Whatsapp 📲📲019-3620193

#perlaking #perlashine #buahhatiku #cintahati #hargakilang #perlakinghargakilang #perlashinehargakilang #safieyilias #dsiempire #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm #maksayangkonak #ustaztido #iqbooster #homeopatiminda #homeopatimindaustaztido #energybooster #supplementminda #pelajar
.
.
THE AMPOULE .
.
Kini menemui anda! Ingin rawat dan cantik secara CEPAT tapi SELAMAT?
.
.
Kami bawakan kini Ampoule dengan bahan Aktif yang lebih ‘concentrated’ dengan molekul yang lebih halus mampu bertindak dengan lebih PANTAS dan kesan yang lebih WOW!
.
.
MULTIHERBS ANTI ACNE .
.
🔺Merawat Masalah Jerawat
🔺Memudarkan Masalah Parut
🔺Mengandungi AHA sebagai exfoliator mengelakkan pori tersumbat
🔺Membantu kulit berminyak agar selesa sepanjang hari .
Whatsapp📲📲 0183184010 for info

#perlaking #perlashine #buahhatiku #cintahati #wd #perlakinghargakilang #perlashinehargakilang #safieyilias #dsiempire #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm #peelofmask #ampoule #muakl #inspirasiperkahwinan #makeupartistmalaysia #muamalaysia #busybody
.
.
📣📣📣TERKINI‼️
.
PEEL OFF MASK. Formulated In France 🇫🇷 .
.
Kami bawakan terus untuk anda PENCINTA KULIT WAJAH SIHAT dengan 3 jenis PEEL OFF MASK khas untuk anda
.
.
🌾 PLACENTA BOTANICAL GLOWING 🔺Menjadikan kulit wajah bersih, cerah dan gebu tanpa anda perlu memakai bedak. Merawat dan memudarkan parut di wajah. Effect kosmetik untuk anda yang ingin tampil yakin tanpa bedak
.
.
🌳 MULBERRY WHITENING 🔺Mencerah, melembabkan dan memudarkan Pigmentasi di Wajah. Wajah kekal sihat dan bermaya untuk anda tampil yakin
.
.
☘️ MULTIHERBS REPAIRING 🔺Merawat dan melindungi wajah dari masalah Jerawat dengan 7 herba terpilih yang terbukti baik untuk kulit sihat bebas jerawat
.
.
❄️❄️❄️Sangat dingin, selesa membuatkan andai berasa seolah-olah di SPA
.
.
Dengan harga yang sangat mampu dimiliki dan kesan hebat anda wajar mendapatkannya kerana QUALITY IS OUR PRIORITY.💋❣️ .
.
Whatsapp📲📲 0183184010 for info

#perlaking #perlashine #buahhatiku #cintahati #wd #perlakinghargakilang #perlashinehargakilang #safieyilias #dsiempire #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm #peelofmask #ampoule #muakl #inspirasiperkahwinan #makeupartistmalaysia #muamalaysia #busybody
Gk sempat nyiapin hadiah, sibuk ataupun jauh...!! tenang kita bisa bantu
😊👍👌👏🎉 BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
Gk sempat nyiapin hadiah, sibuk ataupun jauh...!! tenang kita bisa bantu
😊👍👌👏🎉 BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
Mau buat pasangan kita bahagia,, walaupun jauh tapi terasa dekat bersama kita.... buruan..!!
😊👍👌👏🎉 BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
Bandung 14 Januari 2019
I 💜 u for a thounsand more 🌸💜❣
#family #dirga28mos #kekasihhati
I ❤ U 😊😇 Aku janji dengan seseorang tidak akan pernah menyerah Dan pergi, kecuali dia yg menyuruh ku pergi Dgn cara sikap Nya, atau dia yg berbicara langsung

#Hits #vidgramromantis #maknakata #kekasihhati #
Ku jadikan engkau teman bicara hati
Raga ku persilakan bagi sesiapa teman duduk
Ragaku menjadi penghibur teman duduk
Di kalbuku kekasih hati menjadi teman. " Rabiah Al-Adawiyah "

#sufisme #sufi #wanitasufi #rabiahaladawiyah #pecintasejati #wanitataat #kekasihhati #allah #rasulullah #tarisufiindonesia
Aku memang bukan orang baik tetapi aku akan berusaha menjadi Yang terbaik untukmu 🙏🤞 #kedirihits
#statuswhatsapp
#musikindonesia
#quotesindonesia
#storywakekinian
#jodoh
#janjisuci
#cintadalamdoa
#indonesia
#jomblo
#lagugalau
#literasi15detik
#lagusedih
#gombalan
#vidioromantis
#lagusedih
#storykekinian
#viral
#korbanjanji
#sahabatsejati
#islam
#statuswhatsapp
#renungan
#motivasi
#literasi30detik
#sajakrindu
#keluarga
#cintasuci
#katabijak
#kataromantis
#quotesbaperan
#kekasihhati
.
.
Alhamdulillah semua bagitau menjadi homeopati ni
.
Dulu anak suka melawab, sekarang dah dengar kata dah. Yang malas sekolah dah rajin gi sekolah
.
Semua gembira. Harga pun murah ya amattt. RM15 jerrr
.
Whatsapp laju laju ye 018-3184010

#perlaking #perlashine #buahhatiku #cintahati #hargakilang #perlakinghargakilang #perlashinehargakilang #safieyilias #dsiempire #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm #maksayangkonak #ustaztido #iqbooster #homeopatiminda #homeopatimindaustaztido #energybooster #supplementminda #pelajar
Jangan salah menilai ku berdasarkan kata orang 🙏

#kedirihits
#statuswhatsapp
#musikindonesia
#quotesindonesia
#storywakekinian
#jodoh
#janjisuci
#cintadalamdoa
#indonesia
#jomblo
#lagugalau
#literasi15detik
#lagusedih
#gombalan
#vidioromantis
#lagusedih
#storykekinian
#viral
#korbanjanji
#sahabatsejati
#kediri
#statuswhatsapp
#rindukamu
#motivasi
#literasi30detik
#sajakrindu
#keluarga
#cintasuci
#katabijak
#kataromantis
#quotesbaperan
#kekasihhati
Mau kasih hadiah,, tpi gk tau apa,,!! gk sah bingung cek ig kita aja murah dn bertrendry dijamin yg nerima psti terharu...
😊👍👌👏🎉 BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
Mau buat pasangan kita bahagia,, walaupun jauh tapi terasa dekat bersama kita.... buruan..!!
😊👍👌👏🎉 BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
Wahai permaisuri2 hati... hr ni kite tgk 🛬.. nnt tabung penuh nnt kita naik ✈️ same2 ok 😉..
#sundate #kekasihhati #everyonecanfly
Walaupun tak boleh ganti tempat abah. Sbb abah 1 je dlm dunia ni. Alhamdulillah sama mcm abah. Selalu tlg belikan itu ini. Basuh pinggan. Bawak g sane sini.
Terima kasih wahai suami selalu berbakti utk sy dan mak. ALLAH je mampu balas 💕
#suamiterbaik #cinta #tilljannah #menantuidaman #abah #mak #kekasihhati
#gambarlama #kacak #smakj #loghat
Terkadang kita lebih siap menerima kehadiran daripada menghadapi perpisahan.Jika waktunya telah tiba meski kita genggam dengan erat pasti akan lepas juga.
Jika bukan kita yang meninggalkan maka kita yang akan ditinggalkan, cepat atau lambat waktunya pasti akan tiba karena semua ada batasnya
Dan takdirlah yang akan menyembuhkan luka , sehingga kita siap menerima segala ketentuan dari Nya...
.
.
.
#mengenangduatahun
#kekasihhati
#keluargasampaisyurga
#genggamerattangankita
My Wife my Lovely my Everyting ...😍😍
Tank u editannya @studio9_citraraya
#fotoberdua
#kekasihhati
⚠BERISIK.LEBIH.ASIK⚠
#storywhatsapp #laguenak #storywakekinian #hits #laguenak
#storywa #bahagia #kebersamaan #love #cinta #lucubangetkakak #indahnyacinta #kebahagianku #setia #kesetiaancinta #kekasihhati #cintaituindah #kekinianbanget #music #enak #jazz
Semangat berjuang lan tetap bertahan di satu nama 😍

#kedirihits
#statuswhatsapp
#musikindonesia
#quotesindonesia
#storywakekinian
#jodoh
#janjisuci
#cintadalamdoa
#indonesia
#jomblo
#lagugalau
#literasi15detik
#lagusedih
#gombalan
#vidioromantis
#lagusedih
#storykekinian
#viral
#korbanjanji
#sahabatsejati
#kediri
#statuswhatsapp
#rindukamu
#motivasi
#literasi30detik
#sajakrindu
#keluarga
#cintasuci
#katabijak
#kataromantis
#quotesbaperan
#kekasihhati
Canon Eos 600D, Lens Kit 18 - 55, mm, Picture Style Nikon, Shutter speed 1/200, Aperture F 5.6, ISO Speed 200, White balance AWB/Auto.. 😍👌 Fg @nurul_mustangin
#anakriau
#kekasihhati
#anakdesa #anakpedesaan #anakrohil #picturestylecanon #canon600d #canonindonesia #psnikon
.
.
Nak borong boleh. Nak runcit pun boleh
.
Homeopati minda dah terbukti tau bantu ramai student untuk lebih cemerlang. Murah sangattt. RM15
.
Whatsappp 018-3184010

#perlaking #perlashine #buahhatiku #cintahati #hargakilang #perlakinghargakilang #perlashinehargakilang #safieyilias #dsiempire #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm #maksayangkonak #ustaztido #iqbooster #homeopatiminda #homeopatimindaustaztido #energybooster #supplementminda #pelajar
Menunggu mu Yang sampek Sekarang masih jadi milik orang lain📍
#kedirihits
#statuswhatsapp
#musikindonesia
#quotesindonesia
#storywakekinian
#jodoh
#janjisuci
#cintadalamdoa
#indonesia
#jomblo
#lagugalau
#literasi15detik
#lagusedih
#gombalan
#vidioromantis
#lagusedih
#storykekinian
#viral
#korbanjanji
#sahabatsejati
#kediri
#statuswhatsapp
#story
#motivasi
#literasi30detik
#sajakrindu
#keluarga
#cintasuci
#katabijak
#kataromantis
#quotesbaperan
#kekasihhati
Ready Stok!! Peninggi Badan Best Seller 👍👍
.
Buat kamu yang punya Tubuh pendek apalagi yang mau coba tes Polisi, tentara, pramugari, Pilot dan lainnya, pastikan Tinggi kamu mencukupi.
NAIKIN TINGGI ITU GAMPANG.
Kini telah Hadir produk peninggi badan Herbal sangat aman dan tanpa efek samping, diolah dengan Bioteknologi modern dan Bersertifikat BPOM dan Halal. Sangat gampang dikonsumsi dan Berkhasiat 100Ampuh.

Ayo Pesan Sekarang!
Khusus Hari ini ada Diskon Besar-besaran. Harganya jauuuhh dibawah harga normal.

Kami juga Menjual :
- paket program diet
- masker anti jerawat
- pembesar payudara
Pesan sekarang :
WA : 085213800825
BBM : H312B4L

Fast Respon, tidak melayani pertanyaan di kolom comment, langsung chat Contact kita aja. GRATIS KONSULTASI

#kekasihhati #princessyahrini #tkwtaiwan #tkwhongkong #tkwmalaysia #tkwsingapore #tkwsaudi #parfumimport #bajuanak #dresscode #bandungprincesscake #bogorprincesscake #jakartaprincesscake #oleh2artis
Bingung mau kasih hadiah spesial untuk pacar?
Mau ngasih sesuatu yang spesial dan beda dari yang lain?
Lagi mencari hadiah untuk teman yang lagi melangsungkan pernikahan?
Yok lukisan FOTO aja
😊👍👌👏🎉
BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
Cerita petang tadii ❤
#testmesinbaru
#kekasihhati
With love..kita tak mungkin dapat kembalikan masa kecil anak2 bersama kita...#pegangdiaerat2 #kekasihhati #myboys❤️
Depa dua ni dah jd bestfriend 😘
take care each other okayy...🤗😝
#kekasihhati #mylife #syukuralhamdulillah
Seperti foto prewedding yah😄😀
#lovv#bahagia#myayah#kekasihhati#myking
.
.
Alhamdulillah anak dah banyak sangat perubahan. Keputusan trial pun meningkat
.
Dia jadi cepat faham, cepat ingat. Dapat 5A trial bebaru ni
.
Kita usaha je. Selebihnya Allah tentukan
.
Wasssapp 018-3184010. RM15 jerrr

#perlaking #perlashine #buahhatiku #cintahati #hargakilang #perlakinghargakilang #perlashinehargakilang #safieyilias #dsiempire #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm #maksayangkonak #ustaztido #iqbooster #homeopatiminda #homeopatimindaustaztido #energybooster #supplementminda #pelajar
tidurlena 😊❤️
#kekasihhati #jarangtaksayang❤️ #bukankalengkaleng
Sy tdk bangga di sukai oleh semua lelaki😇

#lagukasih #lagukekasih #lagucinta #kesetiaan #kekasih #kekasihhati #peka #patahhati
Sahabat dunia akhirat 💕
#sahabat
#kekasihhati
Mau buat pasangan kita bahagia,, walaupun jauh tapi terasa dekat bersama kita.... buruan..!!
😊👍👌👏🎉 BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
Bingung mau kasih hadiah spesial untuk pacar?
Mau ngasih sesuatu yang spesial dan beda dari yang lain?
Lagi mencari hadiah untuk teman yang lagi melangsungkan pernikahan?
Yok lukisan FOTO aja
😊👍👌👏🎉
BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
Love you sayang....
Abg rindu sangat2 so harini ikut abg pergi kerja ok...
Whole day teman ja sampai habis kerja...
Jngn pegi mana2🤭
#countingdays💍 #dahtaklamadah #kekasihhati #selamanya #loveyousomuch #happyworking❤ #lotoflove #shineyourday #cintaluarbiasa
Open PO sist/bro...😊
Stok bhan kayu jati ready😇 😘Bisa pesan motif suka"👍👌
Kepoin yess,, chat aja 👉📱 082233411552
📌 Siap mengukir,, next siap kirim ke semua wilayah📫
.
.➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
😜 tag 👉 tmen kamu yg bngung mo ksih 🎉surprise🎊🎇
.➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.jgn lupa follow Partner FB & IG @vita_muzaeyanah 👏
.
.
.
#kadospesial #kadohits #hadiahultah #surprise #baper #jamannow #viral #hitskekinian #kekasihhati #kekasih #istriidaman #suamiidaman #style #seni #unik #lucu #happynewyear #hbd #happybirthday #2019 #tunangan #pernikahan #maharpernikahan #cintadalamdiam #cintadalamdoa #cintasejati #spesial #cantik
Gk sempat nyiapin hadiah, sibuk ataupun jauh...!! tenang kita bisa bantu
😊👍👌👏🎉 BBM: 5f9d83b6
Line : pelukis1104350
Wa : 082214555718
#lukisan #lukiswajah #pelukisjiwa #pelukisindonesia #pelukis #kado #kadoultah #kadounik #kadovalentine #kadowisuda #kadoulangtahun #kadoanniversary #tokolukisan
#kekasihhati #kekasihterhebat #kekasihbayangan #kekasihhalal
#kekasihku #kekasihallah #kesayangan #kesayanganku #almalhum #almarhumah #kadowisuda #polisiindonesia
#brimob #polwanindonesia
😍😍❤❤😂😂😂
#6januari2019
#ulangtahunkelahiran
#kekasihhati
#syurgakuduniaakhirat
#sayangsangat
#ilovemyfamily
~Alhamdulillah~
Barakallah💕 sehat selalu ummi❤ @elis_aelisah

#majelispemudaislam
#mpi #suyufulislam #majlis #pecintamajlis #kekasihhati #mahabbah #jantunghati
Ku Tunggu calon kekasih Halal yg Masih diRahasiakan Alloh menjeMputku Kelak??..
DariPada haty ini harus merasakan tajamNya CINTa yg Salah...😊
#"karena cinta sejati akan mengajak yg Halal"
#syurgayangkedua #halal #kekasih #halalfood #kekasihhalal #halalproduct #kekasihmisteri #halalsg #kekasihummidanwalid #halalguys #babysadomanja #halalfoodie #kekasihhati #halalcosmetics #ctdk #halaljakim #kekasihpaksarela #halalmui #fattahamin #halallove #intannajuwa #halalbihalal #ajl32 #halaltourism #kisahyanghilang #halalmakeup #fazura #halalan2016 #diatv3 #halalbakes

Xfeed - это обозреватель фото и видео из Инстаграма.