#nadejal

Yeayyyy packaging baru untuk porridge dah siap🥰🥰
.
.
Haa mommies yg duk tunggu stok porridge tu boleh la place order dgn mamIsha
.
.
Jangan risau
Packaging je baru
Harga still harga lama😊😊
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Ada mommies risau tekstur cookies ni
.
.
Kot lah keras, macam mana anak nak makan ye dak
Kalau lembut sangat pulak, bersepah rumah😂
.
.
Ni ha ce tengok baby rauhah makan monster cookies
Sedang elok gitu. Boleh gigit & boleh pegang sendiri
.
.
Jadi mommies jangan risau okay😉
.
.
#teamjutawanmamayad
#babyfood #skuadIzliyah
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
#pure #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
TRAVELLING SET WITH 4 SACHET* CEREAL SET FRUIT : SWEET CORN + SWEET POTATO + MANGO
#pure #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Cookies IZLIYAH KITCHEN

#skuadIzliyah
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Ni ha utk mommies yg duk tanya mamIsha item mana sesuai utk baby 7m... .
.
Pe lagi mommies, jom standby stok bejalan weekend ni😊😊
.
.
Cakap je nak item mana, semua ready stok kt rumah mamIsha

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Yom sudah.. Anak mommies bila lagi

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Orang2 kelantan jom join team mamIsha utk buat income kepok2.. #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Mommy seronok tak kalau tengok anak mommy tak sabo2 nak makan macam si uwais ni.. 😝😝
.
.
Lambat suap nangis
Lambat lagi nangis lagi
Haiii la anok weeiii
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Tak payah susah2 tunggu mak nk buat bubur.. bapak pun boleh tau

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
New agent wanted #agentwanted #nadejal
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Tahukah anda?
.
.
Basic cereal dan Seasoning set dari Izliyah Kitchen adalah produk terawal dan paling tinggi permintaan di kalangan mommies IK?
.
.
Produk ini masih dimasak menggunakan kaedah mengawet trasisional iaitu kaedah sangai.
.
.
Produk ini melalui beberapa proses seperti dibasuh dengan bersih, direndam berulang kali, di tos untuk menapis air berlebihan dan disangai sehingga betul-betul kering sebelum dikisar.
.
.
Mommies tak perlu lagi mengambil masa untuk menyediakan makanan si manja anda!
Plain cereal hanya perlu di masak sebentar/dibancuh air panas sebelum di campur dengan serbuk perasa untuk hidangan lengkap si comel anda!
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Lets join us mommies #agentwanted #nadejal
Wahhhhhhhhh menarik tertarik kau memang daboom!!!
.
.
Kalau korang ada majlis sambutan hari jadi atau majlis untuk kanak-kanak, bolehlah gunakan Instant Brown Rice Porridge untuk buat krup krap perisa chocolate ni. Lepas makan terkenang-kenang je sebab sedap giler. Budak-budak pon mesti suka korang.. Jajan sihat tau ni. Sebab kurang gula dan tiada kalori.😄
.
.
Cara nak buat? Sila sangai dulu atau bakar dalam oven sekejap untuk garingkan ia. Mudah kan? Wajib cuba hujung minggu ni. 😊
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Ramai dah try.
Nak guna just tabur.
Atau masuk dalam masakan.
.
.
Kalau nak keluar rumah dh senang hati.
Sebab baby boleh makan healthy food.
.
.
Ayam kita terjamin kualiti.
Import dr company Ladangku.
Bilis pula Gred A dan telah dikopek perut.
.
.
100% asli dan bebas gula garam.
Mesti cuba. Dan rasa sendiri.
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Minggu lepas mommy ni de msg mamIsha tanya ape yg sesuai utk anak dia yg baru nak makan
Means anak dia baru 6m la kn
.
.
So mamIsha suggest la item2 yg sesuai utk 6m
Tengok2 mommy ni pun suruh la bawak semua item2 tu gi cod kt rumah dia
.
.
Sampai2 rumah
Haaa sekali dia borong sampai RM100 lebih kot😱😱
MamIsha pun tekejut
.
.
Katanya nk ke Bangkok
Takut anak lapo nanti
Tapi tak nak bawak barang2 banyak
Nak mudah je sebab travel jauh
.
.
Selang dua hari
Mommy ni hantar whatapp 👇👇
Cakap anak dia suka sangat makan
Siap berebut dgn si kakak
.
.
Alhamdulillah mamIsha suka sangat dapat bantu mommy ni bagi anak makan 😊😊
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Dulu buka fb n ig duk stalk org je memanjang
Sekarang tak de masa dh nk stalk2 ni
.
.
Mana tak nye
Buka fb n ig duk amik order je
Hari2 jadi sotong reply msg customer
.
.
Shopee pun sama
Dulu memang jadi tempat duk abis kn duit
Sekarang shopee pn tmpt mamIsha buat duit
.
.
Dah tak de rasa buang masa dah bila on social media ni
Maklum la bila on je konfirm order masuk
Bila order masuk duit pun masuk la
.
.
Dah tak heran dah bile 15hb tiap bulan😝😝
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Kudap2 si comel time jem dlm kete nk balik kg😊😊 .
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
There....
Resepi pancake mango carrot utk si comel mummies semua...
🌽🥕🥕🌽🥕🌽🌽🥕 Just campur #manggoIzliyahkitchen bersama puree carrot, unbleached flour, FM/ebm.... Manggo flavour boleh didapati di dalam #settravelizliyahkitchen yg berharga RM34 JE 👉(termasuk perisa sweet potato, sweet corn & 4 sachet instant cereal).. So GRAB LA cepat... http://www.wasap.my/+60126653888

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Salam tengahari mommies
CNY ni gi bejalan ke
.
.
Ni haa mamIsha nk suggest set combo berbaloi utk mommies bejalan cuti2 ni
.
.
Dari bubur, perasa, sampai la ke kudap2
Complete set ni mommiess
Rugi kalau tak grab
.
.
Combo ni sah sehingga 1159pm mlm ni je ye mommies..
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
CNY COMBO
STARTER SET FOR BABY 6 MONTH
.
Promo sehingga 2 February2019
.
White rice cereal or Brown rice cereal
.
Barley cereal or Oat cereal
.
Set Fruit or Set Vege
.
Hanya RM75 include postage + freegift😉

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
CNY COMBO
STARTER SET FOR BABY 6 MONTH
.
Promo sehingga 2 February2019
.
White rice cereal or Brown rice cereal
.
Barley cereal or Oat cereal
.
Set Fruit or Set Vege
.
Hanya RM75 include postage + freegift😉

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Ramai yang pm mamIsha nk jadi agent
Tapi bila cakap pasal modal semua akn turn to dropship
.
.
Meh mamIsha nk cite kenapa mamIsha galakkan sign up agent
.
.
Cuba tgk whatapp bawah ni
Customer semua nk cod
Kebanyakan customer mamIsha semuanya suka cod daripada pos
.
.
Thats why la mamIsha nk cari agent satu msia yg memang ade ready babyfood kt rumah
.
.
Contohnye
Macam whatapp bwh ni
Bos tak sempat nk cod ke customer selayang
So boos pass la kt mamIsha sbb mamIsha stay kt batu caves

Faham ke faham sgt tujuan mamIsha nk cari agent instead of dropship?
.
.
So anyone yg nak join team mamIsha boleh direct pm mamIsha ye
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Hellu mommies.... Just utk review mummies semua nk tau mcm mana SERBUK AYAM dr #izliyahkitchen diproses....
🐔🐓🐔🐓🐔 Selamat menonton

UTK PESANAN:
http://www.wasap.my/+60126653888

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Ramai yang pm mamIsha nk jadi agent
Tapi bila cakap pasal modal semua akn turn to dropship
.
.
Meh mamIsha nk cite kenapa mamIsha galakkan sign up agent
.
.
Cuba tgk whatapp bawah ni
Customer semua nk cod
Kebanyakan customer mamIsha semuanya suka cod daripada pos
.
.
Thats why la mamIsha nk cari agent satu msia yg memang ade ready babyfood kt rumah
.
.
Contohnye
Macam whatapp bwh ni
Bos tak sempat nk cod ke customer selayang
So boos pass la kt mamIsha sbb mamIsha stay kt batu caves
.
.
Faham ke faham sgt tujuan mamIsha nk cari agent instead of dropship?
.
.
So anyone yg nak join team mamIsha boleh direct pm mamIsha ye
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Salam zohor mommies..
Kalau de yg nk place order babyfood
Kene sebelum 30 January ye..
.
.
Pejabat pos pun nak raya jgk😁
So kalau nak bejalan CNY ni
Meh place order cpt2
.
.
Kang kalau lambat
Nampaknya lepas raya cina la mamIsha pos ye
.
.
Tapi kalau de yg nk cod area rumah mamIsha
Bila2 pun boleyyy
Janji bukan ofis hour😉
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Bila mamIsha post nk cari agent
Bederu deru orang pm
.
.
Tapi bila cerita modal
Masing2 krik2
.
.
Ada tu siap kata mahalnya
Eh hello, tak da bende free ye kt dunia ni
Engko masuk toilet skrg pn dh singgit k
Engko ingt aliff syukri tu dulu beniaga modal singgit dua ke?
.
.
Sebenarnya beniaga ni antara nk n tak nak je
Orang kalau nak lautan api pn sanggup redah tau
Setakat 200 hengget tu celah gigi je dia cari
.
.
Kalau uoolss tak nak its ok
Sebab mamIsha cari yang betol2 nak ubah diri
Nak ubah kehidupan
Nak bantu keluarga
MamIsha nak yg betol2 gigih je
Yang banyak alasan sori u are not welcomed
.
.
Nanti orang dah berjaya
Engko duduk la situ sorang2
Kang orang gi travel guna duit babyfood
Engko duduk la bucu katil meleleh air liur tgk gambo2 travel 😝😝
.
.
Sesiapa yg nk berubah, di alu alukan msg mamIsha direct
.
.
Sekian salam zohor😊
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Bayangkan!
Pagi tadi kita terbangun lewat nak pergi kerja. Nak masak bubur dah tak sempat!
Tak kan nk kol bos mintak EL kot
.
.
So apa kata
Bekalkan je Mixed Cereals IK ni kat pengasuh. Mintak pengasuh bancuh aje dengan air panas. Terus boleh suap anak makan.
.
.
Rasa pun sedap sangat!
Al maklumlah sebab dah ada sayur rasa lemak2 manis tu ha.
Yang penting tiada garam gula dan pengawet yea mommiess😁
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
MamIsha dah kata dah !
Serbuk ayam n bilis ni kalau ada..
Mmg licin cin cin la anak hampa makan tauu !
Serius ni mommies.. Lagipun Serbuk ayam boleh menaikkan berat badan anak tau😉
Nak tabur dalam bubur boleh, dalam nasi goreng, pasta atau nak buat cucur bilis versi baby pun blh tau 🤗

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Berminat dalam bisnes makanan bayi homemade/homestyle?
Jom join agen Babyfood Team mamIsha
.
.
Cereal/savoury/cookies bayi/oat dan barley khas untuk bayi yang da makan makanan pepejal. .
.
Mommies yang ada anak 6bulan dan keatas digalakkan join. Sambil bisnes,sambil bagi anak makan. Lagi besttt kan? Duit masuk , baby pun sihat ❤
.
.
Berminat? Boleh contact mamIsha 0132303673
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Seasoning sihat dari sumber yang segar. Kenapa segar?
.
.
Sebab kita gunakan ayam dari syarikat Ladangku
Cuba mommiess check ayam dari company ni Terjamin bersih.
Syarikat muslim yang diyakini bersih dan kualiti terjaga
.
.
Sebab itulah serbuk ayam kita disukai ramai. Bila guna bahan fresh, jadi hasilnya pun terbaik.
Yelah nak bagi anak makan mesti kita akan pastikan bahan-bahan elok.
Ye dak? .
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #nadejal #agentwanted
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Seasoning sihat?
Memang wujud eh?
.
.
Mestilah! Once travel dah tak pening.
Tak berat beg nak bawak banyak barang.
Just bawah cereal dan seasoning dah settle. Nak guna bancuh je.
Lagipun makanan ini versi sihat.
Takde bahan terlarang. .
.
Cuma kena standby air panas je.
Kalau takde heater pun di homestay, beli je dekat kedai makan tepi jalan.
Atau di highway. Okay kan?
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Nampak mcm mudah.. Tp agak renyah skit utk menyediakannya.
Tp ini utk KHAS mommies memudahkan diluar sana... Serbuk ikan bilis tanpa MSG, BAHAN PERISA & PEWARNA.

Boleh je wassap:

http://www.wasap.my/+60126653888

Rugi xbeli khas utk sicomel da seisi keluarga .. #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Anak baru start makan?
Tak sempat nak masak bubur anak?

Nak sangai
Lepas tu nak kene blend pulak.. LAMBAT !
Skrg tak payah dah mommy oii 😝

Ni haaa ade dahh..
Kami sangai kan untuk mommy tau

Mommy just tuang air panas dah siap 😍

Kau ghaseeee ?
Tak mudah lg ke tu?

Ni nk CNY dah...
KL cuti lama plus 1 Feb
Kompem la bersosak sosak dekat jalanraya tu.. Anak dah mngamok2 sbb lapar..
Tak yah nk fusing² 360 darjah sgt lahh
Sekarang semua dah mudah😊
Bancuhkan je yg ni..SETEL !! #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Semudah abc...🤗 #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
📣📣📣📣📣📣📣 ✔ FREE DELIVERY

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Produk Izliyah Kitchen Homemade Baby Food:
(untuk Semenanjung Malaysia) ================
*PERISA MAKANAN*
(Dalam botol)
================
(For 8 months+)
🐔SERBUK AYAM BEBAS SUNTIKAN (70g) - RM22
(For 7 months+)
🐟SERBUK IKAN BILIS GRED A (100g) - RM20 *INSTANT CEREAL*🍚🍘🍙 1)INSTANT BROWN RICE🍘 : RM20 (150G)

2)INSTANT WHITE RICE🍚 : RM20 (150G) *INSTANT PORRIDGE*
RM20 (150G)

1) PORRIDGE WHITE RICE 🍚: RM20

2)PORRIDGE BROWN RICE🍘 : RM20 =======================
MIXED CEREALS *
(Dalam botol)
=======================
(For 7 months+)
🍚🐟INSTANT WHITE RICE BILIS (150G) - RM22
🍚🐟INSTANT BROWN RICE BILIS (150G) - RM22 =============
BABY COOKIES🍪🍩🍪🍩
=============
*(For 7 months+)*
🍪DATES OAT COOKIES (28pcs) - RM23
🍪BANANA MUNCHIES COOKIES (28pcs) - Rm23
🍪BUTTER RAISIN COOKIES (28pcs) - RM23
==========================
Tiada garam ⛔
Tiada gula ⛔
Tiada pewarna ⛔
Tiada bahan pengawet ⛔

Nutrient included👇
✔Karbohidrat
✔Protein
✔Vitamin
✔Fat utk naikkan badan anak

Sebarang pertanyaan/pembelian Whatasap ke: http://www.wasap.my/+60126653888

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
LIST BABY FOOD UNTUK BABY 6 BULAN
.
.
Baby dah masuk 6 bulan. Wah! Seronoknya! Excited sangat tau. Tapi ada ke baby food sihat yg boleh mommy cuba?
.
.
Mestilah ada!
Mommy boleh cuba ini.
.
.
🕸plain cereals (4 jenis)
- white rice
- brown rice - oat - barley
.
.
🕸instant cereals (2 jenis)
- white rice
- brown rice
.
.
🕸instant puree (2 jenis)
- travel set buah - travel set sayur
.
.
Mommy boleh je mix cereal dengan instant puree. Atau mulakan dengan satu-satu jenis makanan. Baby ok nanti baru campur. .
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #agentwanted
*APAKAH KEISTIMEWAAN DAN KELEBIHAN MENJADI AGENT IZLIYAH KITCHEN?*
.
.
1. ACCESS FULL DI SEMUA GROUP HQ.
2. GROUP TELEGRAM BAHAN-BAHAN IKLAN.
3. KELAS MARKETING DISEDIAKAN OLEH HQ DAN LEADER.
4. COACHING PERCUMA DIRECT DARI FOUNDER.
5. GROUP SUPPORT DAN TEAM YANG FRIENDLY.
6. INNER CIRCLE MEETING UNTUK PASTIKAN MOMENTUM TEAM SENTIASA POSITIF. .
.
*APAKAH REWARD YANG IZLIYAH KITCHEN BERI UNTUK TEAM?*
1. SETIAP BULAN HADIAH GOLD BAR UNTUK TOP AGENT, TOP LEADER DAN TOP STOKIS.
2. SETIAP BULAN ADA LUCKY DRAW DENGAN HADIAH-HADIAH MENARIK UNTUK AGENT YANG BUAT PERSONAL SALE.
3. HADIAH PERCUTIAN UNTUK TOP PERFORMANCE SETIAP TAHUN.
4. PIHAK HQ SENTIASA UPGRADE REWARD DARI SEMASA KE SEMASA.
. .
TERUJA? JIKA TERUJA DAN BERSEDIA UNTUL BUAT PENDAPATAN BERSIH SEBULAN RM1000 KE RM3000 REPLY *YA*

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Morning mommies..
Buat ape hujung2 minggu ni

Nak bejalan tapi pikir kene bwk barang bnyk?
Haa ni mamIsha suggest bwk sebotol ni je utk makanan sicomel.. Dalam sebotol ni dh siap2 dua perisa tau
Bubur instant with bilis
Maksudnya bubur + serbuk bilis la

Bancuh dgn air panas je
Dalam kete pun boleh tau
Save masa save ruang
Satu botol boleh selamatkan hari2 travel mommies😊😊
.

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Hi Selamat Pagi... Hari ni mamaryn nak tunjuk satu video cara menyediakan makanan baby bagi yang suka travel @ tak sempat nak masak.. Bawak je produk izliyah kitchen ni,letak air,siap!!!
Dalam kereta pun boleh,uolsss... 😋😋😋
tak perlu nak fikir makanan yang kita bekalkan untuk si manja tu elok lagi ke tak..dah basi ke..
baby kenyang,mommies pun happy!! #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Hai hai mommiesss
Kita ada beberapa range baby food utk baby. Yang pastinya adalah:
.
.
❌ BEBAS GULA
❌ BEBAS GARAM
❌ BEBAS BAHAN PENGAWET
❌ BEBAS BAHAN PERISA
.
.
✅ SELAMAT DAN SESUAI UTK BABY MAKAN
.
.
Kita ada khas utk mak-mak yang: 💖 nak masak jugak, tapi nak cepat
💖 nak bancuh2 je sebab ada je yang keluar travel@keluar rumah
💖 tak sempat nak masak
💖 nak pantas tapi sihat
💖 tak nak orang suap anak dgn makanan bukan2
.
.
💚💚💚 dan nak make sure anak betul dapat khasiat dari makanan yang betul-betul sihat
.
.
Jika korang adalah salah 1 dari di atas, korang memang perlukan produk IK di rumah!
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal
*SEMPENA BULAN KELAHIRAN FOUNDER IZLIYAH KITCHEN BULAN INI*

Nak buat promo join agent taw

RM 160 sahaja modal permulaan
Siapa yang join pada
9-15 hb january ini

Pilih lah mana2 item u ollss nak

Nak ke nak sangat?

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Plain cereal
New packaging with new price
Comel kan.. hehe

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
*SEMPENA BULAN KELAHIRAN FOUNDER IZLIYAH KITCHEN BULAN INI*

Nak buat promo join agent taw

RM 160 sahaja modal permulaan
Siapa yang join pada
9-15 hb january ini

Pilih lah mana2 item u ollss nak

Nak ke nak sangat?

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Uols nak pening apa lagiii..
Takyah dah nk bgn pg2 msk bubur ank..
Dahh tak pyh ! .
.
.
Ni dah ade..
Tuang air panas je dah setel tauu
Senang ke senang sgt ?
Opkos senang sgt 😊
.
.
Mana yg nk bekalkan pada pengasuh ke
Nak pegi travel ke
Nak sopim2 ke
Dah tak yah risau
Bancuhkan je instant porridge ni.. Nak lagi sedap tambah la perasa2 macam kat bawah ni
Setel keje mommy🤭
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
3 gabungan meletopss kebabom bom bom !
Sesuai utk ank2 yg dah mkn bubur tekstur kasar dan yg dah ada gigi..
.
.
Tak pyh dah nak masak bubur kt atas dapur smpai berjam² mcm mommy
.
.
Mommy klu masak atas dapur alamatnya rentung aokme weh🤣
Pulak tu lambat !
.
.
Ni tak payah dah..tuang air panas je dah siap !
Dalam kereta pun boleh bancuh😍
3 minit je gaissss..anak pun takdela mengamok2 sbb lapar..
.
.
Mudah ke Mudah sgt? dah ada benda yg sgt mudah, kenapa nak bersusah2? Tepuk dada mommy tanya lah hati 😀
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Uols nak pening apa lagiii..
Takyah dah nk bgn pg2 msk bubur ank..
Dahh tak pyh ! .
.
.
Ni dah ade..
Tuang air panas je dah setel tauu
Senang ke senang sgt ?
Opkos senang sgt 😊
Mana yg nk bekalkan pada pengasuh ke nak pegi travel ke,nak sopim ke..dahh tak yah risau..bancuhkan je instant cereal with anchovies nih..setel 🤭

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Anak baru start makan?
Tak sempat nak masak bubur anak?

Nak sangai
Lepas tu nak kene blend pulak.. LAMBAT !
Skrg tak payah dah mommy oii 😝

Ni haaa ade dahh..
Kami sangai kan untuk mommy tau

Mommy just tuang air panas dah siap 😍

Kau ghaseeee ?
Tak mudah lg ke tu?

Ni nk CNY dah...
KL cuti lama plus 1 Feb
Kompem la bersosak sosak dekat jalanraya tu.. Anak dah mngamok2 sbb lapar..
.
.
Tak yah nk fusing² 360 darjah sgt lahh
Sekarang semua dah mudah😊
Bancuhkan je yg ni..SETEL !!
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
MamIshaaa
Saya selalu ada masalah ni..
Periuk selalu rentung kalau masak bubur.. Pulak tu anak selalu menangis,
Yela bubur lambat sangat masak😭

Takpe mommy jangan risau!
MamIsha ada instant porridge tauu.. Hanya 3minit je dah jadi bubur!
Dah boleh bg baby makan😍

Kalau nak sedap lagi
Boleh campur dengan sup sayur😋😋 Lps ni takde lagi dah kena cuci periuk yg hitamssss tu kannn 🤪

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Soon in new packaging...
#izliyahkitchen
#homemadebabyfood
#babyfood
#makananbayi
#plaincereal
#bubur3minit
#nadejal
Awal2 tahun ni sibuk nya kan dengan urusan anak sekolah, kerja yang menimbun
.
.
Mommy-mommy semua memang supermom
.
.
Cuma alangkah mudah nya kalau urusan mommy dipermudah kan
.
.
Masak bubur tak sampai seminit? 😱😱
.
.
Tak payah nak tunggu bubur empuk lagi
.
.
Kalau berminat nak tahu details
.
.
Jom rojer mamIsha😍😍 #izliyahkitchen
#homemadebabyfood
#babyfood
#nadejal
#makananbayi
#buburbaby
Lepas makan, tersadai laa
#nadejal
#nadejalJr
Penang hill done.
#nadejal
#nadejalJr
Pasembor done. 😋
#nadejal
#nadejalJr
The hotel and the view.😍
#babymoon
#nadejal
#nadejalJr
Bile nak makan sedap. Be like.... 😆🤣😍😋
#nadejal
#shortescape
Embeekkk., mbeekkk.. mbeeekkk. Paham lak dorg ak ckp pe.

#nadejal
Cantik nyeee...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bunga tu. Hehehee
#nadejal
Berpagian disini. Weekend yg indah dan bermakna. 😍 #nadejal

Xfeed - это обозреватель фото и видео из Инстаграма.