#setiahinggahujungnyawa

Setia Hujung Nyawa | Episod 1 video

Tak lgkap meals klu xdop #maaezwhitecoffee + SBB Hani Zenia Medina Bila dua2 ni bergabung mmg terangkat bebbb..nyum2😘💗 .
.
#Biladuahatibersatu
#Jgnpisahkanakudandia
#setiahinggahujungnyawa

Berminat??? Haaa mehh ngorder follow: 👇👇 .
.
IG:susumaaez_officialpage
@
wassap: 0169520645

IG:sambalbilisbekeng.sbb
@
wassap: 0179589210
.
#maaezwarriors #teammaaez #susumaaez #maaezwhitecoffee #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitkering #kualaterengganu #kualanerus #kualaberang #setiu #marang #malaysia
Tak lgkap meals klu xdop #maaezwhitecoffee + SBB Hani Zenia Medina Bila dua2 ni bergabung mmg terangkat bebbb..nyum2😘💗 .
.
#Biladuahatibersatu
#Jgnpisahkanakudandia
#setiahinggahujungnyawa

Berminat??? Haaa mehh ngorder follow: 👇👇 .
.
IG:susumaaez_officialpage
@
wassap: 0169520645

IG:sambalbilisbekeng.sbb
@
wassap: 0179589210
Mulakan dengan langkah yang kecil untuk hasil yang bermakna... #elysiansetbasic #elysian_beauty_hq #elysianputrajaya #cintatiadaganti #setiahinggahujungnyawa
Senyum la untuk happy diri sendiri😌😊
.
.
.
.
.
@instagram @instagramjapan @tiktok @tiktok.malaysia @tiktok.instafamouss #instafamousmalaysia #artisphilippines #food #postfoto #follow4followback #instamood #keperluansetiaplelaki #pecintadunia #setiahinggahujungnyawa #puasa #pemainfutsal #workout #handsome #cuteboy #artiskorea #kpop #idola #likeforfollow
Elysian Cosmetic Series

#ardellaryana #elysianputrajaya #elysiancosmetic #cantikmudahselesa #setiahinggahujungnyawa #oneofthekind
emangnya aku ngak pernah sendiri,
dan juga ngak akan pernah sendiri, kerna yakin aja kamu pasti temanin aku 🥰
emangnya juga kamu cintai aku kerna tiada hentinya kamu ngekori aku, sampai kapan pun nggak akan pernah kamu ninggalin aku kan kerna kamu itu ibaratnya jantungku yg sentiasa memberikan aku kehidupan.

#affajelita #lovequotes #setiahinggahujungnyawa #jelitaperfume #jelitalipscrub #jelitafragrance #cintamati
Tudung comot dun care 🙄

#codbrgcust
#marykaysungaipetani
#marykayforever
#setiahinggahujungnyawa
My everything.. #pacarduniaakhirat
#jiwapemberontak
#setiahinggahujungnyawa
gunung tebu tinggi di awan,
pulau perhentian jauh ke tengah,
akan ku cari kau hingga ke bulan,
kerana cinta ku padamu tiada terpisah.

credit : @shah4hmad_ali
#setiahinggahujungnyawa
#som #man #affa
#bukitkeluang #affajelita #lovequotes
Epy aniversary my love, #5thun#setiahinggahujungnyawa#Temanbergaduh#As a part of my life,,❤️ you&me❤️!!
Are you ready #setiahinggahujungnyawa
Lovely January 🌸

Asyik bergambar seorang jer..
Bila nak bergambar berdua pulak?.. Tunggu HALAL TOYYIBAN dengan encik tunang lah... @erhanerchizen ❤

#setiahinggahujungnyawa
#arco.my
#mint
January 2019

Nothing changes, still sames..
Kuat Merajuk 😝

#setiahinggahujungnyawa
#coklathijau
Alhamdulillah..sy diberi peluang bersolat dan berdoa sebyk yg mungkin di dlm Hijir Ismail dan di bwh pancur emas (sambil dakap kaabah).sebelum masuk sy bykn berdoa semoga dilindungi dan dipermudahkan.yakinkan diri sndr Allah permudahkan utkku dan kandungan 18w juga dilindungi.

sy menyusup dr tepi dinding hingga ke dinding paling tepi dekat dgn jemaah yg duduk atas kerusi.kat situ jrg ada gangguan mahupun tolakan.cuma jemaah bsilih ganti lelaki/perempuan solat sbelah kita.

sempat juga la jemaah lelaki muda malay/indon offer serban dia utk lap airmata sy.cubaan mencr jodoh ke apa tu🤔.mungkin dia x perasan perut ni.ape2pun kita bsangka baik dan menolak secara baik juga ✌#setiahinggahujungnyawa #husbandTAKjelesPUN😒
Keep strong Biy, we will succeed if u and I keep support each others. Kita tahu bila kita susah and bila kita senang. Kita uruskan sendiri satu persatu.. Keep smile even when we have a problem, biar orang keliling kita happy.. Dugaan datang dari Allah untuk kuatkan kita, jatuh dan bangun semula. @zulhafiz_azman93 I love u sayang. don't worry ape lun yang jadi I will stay with you.. #cintahati #nyawa #sehidupsemati #setiahinggahujungnyawa #suamiisteri #loveiseverything
12.12.12

6 tahun lepas,
Hari ni merupakan hari pertama mummy jumpa daddy kat Gunung Datuk.

12.12.18

Hari ni,
Alhamdulillah, mummy & daddy dah ade 2 hero ksygn hati... Semoga Allah terus pjgkn jodoh kami hingga ke syurga...
Semoga terus diberikan kesihatan yg sempurna berpanjangan.
Semoga terus di murahkan rezeki.
Semoga dipermudahkan segala urusan.
Dan mummy sentiasa mendoakan segalanya yg terbaik buat family kita.. Tq utk semua yg daddy dah korbankn utk mummy, ank2 n family kita.. I love u till jannah... Al-kisah ms wedding anniversary nk celebrate, tp budget lari. So, kita celebrate skrg la, alang2 hr ni anniversary 1st meet kita... 😅
N all the food tu mummy order aje... Smpi rmh br letak comey2 dlm pinggan.

@iriaz_yus
#AryaanZafriel
#AryaanZaqief
#chentahati
#nyawa
#setiahinggahujungnyawa
Cake : @oneslilkitchen
Tahniah #bo55kur
Semoga Berbahagia Hingga ke Akhirnya.
@rozaidiabdulrahim ❤️ @ika_zul
#setiahinggahujungnyawa
#takpernahtaksweet
#alhamdulillah #kasimemberjalandulu
Isteri solehah...sanggup berpanas meredah lalu lintas menolak kerusi roda suami menuju destinasi
#relationshipgoal
#isterisolehah
#kasihsayang
#setiahinggahujungnyawa
Happy Annivesary @mad.aura . TQ EN. Suami yang Dicintai, My Ex Boyfriend, Teman Hidupku, Imamku, Baba Adam. Moga kita sentiasa menjadi pasangan yang saling mencintai di kala duka, saling menjaga kehormatan di kala jauh, saling menghibur di kala duka, saling mengingatkan di kala bahagia. Semoga kasih dan sayang kita berkekalan hingga hujung nyawa. LOVE FOREVER 💕 adiebzuera
#happyannivesary
#loveforever
#setiahinggahujungnyawa
✨Best hidup takda gangguan dah✨
.
"Lepas ne takda la ada yg khianat bisness atau backbiters kat belakang,dan dah takda drama queen lagi dlm my life,semua dah gone,this is what i want,peacefull life dan takda manusia yg hasad dengki ada dlm kehidupan.Samada berbisness atau menjalankan kehidupan seharian,semua dah dicuci licin.Alhamdulillah"
.
"Kadang2 kita tak perlukan "fake people"yg mcm ne dlm dunia kita kan,yang btul2 suci hati dan menghargai apa saja yg telah kita lakukan dan akan bersama selamanya,baik kawan mahupun rakan2 bisness atau yg sewaktu dengannya,life thought me a very wonderful experience dealing with those troubles samada hidup atau yg mati but life must go on peacefully"
.
Mana2 rakan bisness yang dah banyak terima appreciation dlm CAYLA CBE tu saya dah halalkan la,tapi selebihnya jumpa di akhirat sana,selama ne tak pernah walau sedikit saya kepochi hal mereka malah teringat anak bini suami mereka saya selalu ingat mereka dgn segala bentuk appreciation,malah mereka suka membawang dari mendengar yang benar2 dari mulut saya sendiri,biasalah kan manusia tak pernah puas dgn kebaikan org"
.
Apapun bisness CAYLA ne tetap No 1 repeat order ya.Ada je yg PM saya walau almost setahun saya agak2 menjauh dari customers disebabkan hal2 tertentu,tapi tuhan sentiasa limpahkan rezeki pada org2 yang teraniaya,gitulah alkisah nya kalau namanya manusia,butakan mata pekakkan telinga,just go on with positivities,1 larik 10 mari😊😂"
.
"Geng2 CAYLA BUSINESS EMPIRE®yang ada skrng semua jenis setia dan sentiasa memberikan terbaik,DM mereka utk maklumat lanjut atau DM saya tuk ketahui siapa yg dekat dgn anda ya tuk anda order perfume sepanjang zaman ne"
.
DM CAYLA Admin :
☎️019-6741515
☎️019-6741515
☎️019-6741515
.
#thanksforsupport
#rakanbusiness
#setiahinggahujungnyawa
#yangtaksetiajustforgetit
#businessfacts
#asamgaramkehidupan
#getlosthaters
#peduli
#foreverloyal
Dia tk reti nk senyum bila bergambar tapi yg ni just peefect for me...
#setiahinggahujungnyawa
#tqnramiliafortispic
Cepat sungguh masa berlalu. Meninggalkan dikau yang semalam yang masih di arena tatihan. Bergelut mencari identiti diri dan hala tuju hidup ini. Masih muda, dan semangat membara. Dulu kurus, sekarang berisi. Dulu berhingus, sekarang udah jadi menteri. Kedengaran riangnya kita ketawa, asyiknya senda gurau bercerita. Bagaikan esok kita yang punya. Tak risaukan apa-apa. .

Kini, sepi dan jauh terasa walau dekat di mata. Seakan tak pernah kenal siapa dia. Yang dulunya teman gila-gila. Kesibukan melanda bagaikan tiada kesudahannya. Dan malam berganti siang. Minggu berganti bulan. Dan cahaya makin kelam. Maka, tersedarlah kita dari lena yang panjang. Memujuk diri untuk pulang. Kerna hari takkan selalu siang. Jalan yang panjang akan kita teruskan. Kerana kita telah berjanji bukan. Bersaksikan Tuhan semesta alam. Jangan kau lupa teman.
.

#setiahinggahujungnyawa
#pulang
#setiamenanti
#salamperjuangan
Tahniah Adik Ipar.. Welcome to the club..
Zaman bujang sudah berakhir.. Semoga bahagia hingga ke anak cucu dan dunia serta akhirat.. #setiahinggahujungnyawa
#setiahinggahujungnyawa
Hari ini 12 Julai genap setahun pemergianmu ... Tapi kamu tetap ADA dihatiku ... Tenanglah kamu di SANA ...
Nantikan aku akan menyusulmu.. #djadhan #squaddjadhan #genapsetahunpemergian #akurindukamu #setiahinggahujungnyawa #jiwakosongkenaisi #hatikotorkenacuci
so sweet...😘😘😘
#setiahinggahujungnyawa#
#faridahothman#
Happy 6th anniversary husband😘

May the freshness of your love always remain.6 tahun menyulam cinta halal, moga jodoh kita berpanjangan hingga ke syurga😍

Terima kasih sudi terima segala kekurangan ayg..Allah ciptakan pasangan suami isteri utk saling melengkapi..Abg tetap yg terbaik & hero di mata ayg & anak2☺

love u so much😘

#setiahinggahujungnyawa
#wehavebeenmarriedfor2190days
#alhamdulillah
Sometimes we dont get a second chances. So appreciate it. 🤗
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Rasa nak menegur, tetapi diri ini terasa penuh dengan dosa. Menjadi tanggungjawab bersama tegur menegur. Tapi bila dah menegur dikecam pula. Manusia zaman sekarang. 😌
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Always in my pray.. 🤲🏻
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
It will never seems possible until you done it !! 💪🏻
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Selamat Malam ❤!
.
#setiahinggahujungnyawa
The thing that you should. ☺️
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
When by the time you realize it.. maybe its already to late.. 😌
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Tro 🔙 .
.
.
#terimakasihallah
#setiahinggahujungnyawa
#nsma💖
#untiljannah
Dont loose hope immediately,
try your best. Let god decides
the best for you. 😊
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
May hope be my strength.. ☺️ .
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
💞jgn lihat sbelah mata klu xreti nk menilai orng💞👉💕i love 💞👈💞sayang awk hingga kejannah 💞💕💕✌
#bukanbesabesa #sayangawak #sayang #cintabukanmainan #cintaku #iloveyou #goodmoning #setiahinggahujungnyawa #sekalisekala
Make sure keep this in mind 🤗
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Positive vibes 😊
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Everyday.. every night.. every second off my life.. im missing you so much.. 😔
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Morning awk...#xsukabolehbelah #setiahinggahujungnyawa
Felt so alone without you..
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Among thousand song i heard.. your voice the most my favourite.. ☺️
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Miss you so much.. 😌
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Salam Maghrib dan Selamat Berbuka...
.
#11ramadhan1439H #setiahinggahujungnyawa #anauhibuka
Kmi no na wa.. 💝
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Cinta tidak semestinya perbuatan yang dapat dilihat.. kesetiaannya dalam berdoa kepada yang esa menunjukkan ketulusan dan keikhlasan cintanya.. 😌
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Incase tou didnt notice.. Im always stalking you.. .
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Its hard to find right now.. .
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Is this really true? Hmm .
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
It seems to never bored me.. ☺️
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
My special person.. 😌
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Still you remember? 😌
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
The key is to be patient.. 😉
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Someday.. waiting for that day gonna happen.. ☺️
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Sometimes You will never understand about your own heart.. 😌
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
This heart still cant accept.. 😌
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
If you know what inside my heart 😌
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
One of life lessons.. 🙃
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Nobody else gonna replace you.. 🙃
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
May faith bring us together again.. 🙂
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Nobody can do anything with it. Be sure about that. 😉
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
Patient is the main key. 😉
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
“Ketika Zulaikha mengejar Cinta Yusuf, semakin menjauh Yusuf darinya. Namun di saat Zulaikha mengejar Cinta Allah maka kemudian datanglah Yusuf padanya”. 😊
.
My hope and despair never fade towards you. I still.. 😌
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords
The ways we treat people are the most important. Attitude show who you are, what we are, our true colours. 😊
.
.
Don’t forget like/share/tag ☺️
.
.
#secebisaku #cintahati #kekasihhati #rindu #rinduawak #setia #setiahati #setiabersamamu #setiahinggajannah #setiahinggahujungnyawa #setiahinggasyurga
#cinta #cintakita #kerinduan #miss #missingyou #missyou #love #missedyou #lovequotes #poetry #quotes #lovequotes #heartbroken #heartbrokenquotes
#happyquotes #motivated #motivationalquotes #motivationalwords

Xfeed - это обозреватель фото и видео из Инстаграма.